Interviu exclusiv: Crazy Win

CrazyWin-023

Trupa Crazy Win reprezinta unul dintre proiectele noi ale compozitorilor momentului, baietii de la Play&Win. Bogdan, Nony si Sore au cucerit in scurt timp cu piesa “Beautiful lover” topurile de specialitate si promit din ce in ce mai multe surprize frumoase. Astazi “vin” la noi intr-un nou interviu in exclusivitate.

1. Va puteti descrie ca fiind la fel de “crazy” ca si numele proiectului vostru muzical?

CRAZY WIN: Categoric. Toti trei avem o doza considerabila de nebunie si spontaneitate si ceea ce ne caracterizeaza e umorul uneori ironic pe care il impartasim. Avem replica pt orice :)

2. Care credeti voi ca au fost motivele reale pentru care piesa “Don’t cry”nu a ajuns in Selectia Nationala Eurovision 2009?

CRAZY WIN: Poate a fost privita piesa ca un gen putin inovator, futurist in ceea ce priveste Eurovisionul. Dar s-au inselat. Dupa cum am vazut, Europa vrea tinere talente care aduc prospetime in stilurile deja epuizate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8aaykoj-NGk[/youtube]

3. Cui ii este dedicata piesa “Beautiful lover’?

CRAZY WIN: Fiecare avem cate un beautiful lover.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1DWWdpmjA8w[/youtube]

4. Cand ati demarat acest proiect nu va fost teama ca s-ar putea produce o oarecare confuzie intre voi si cei de la Play&Win?

CRAZY WIN: Chiar si confuziile sunt bune pentru ca familia WIN e la mijloc :)

5. Care este segmental vostru de public tinta?

CRAZY WIN: Cred ca prindem in egala masura si pustanilor de generala si liceu cat si celor de varsta noastra, pana in 25 de ani.

dsc_07101

6. Am vazut pe blogul vostru ca scrieti despre moartea tragica a lui Michael Jackson. Ce a insemnat “the king of pop” pentru voi?

Regele sau Wacko Jacko cum este numit de cei care il iubesc nu a murit ! Asta este clar…va ramane vesnic in inimile noastre si suntem mandrii ca am trait sa vedem si sa auzim o legenda un MEGASTAR. Bogdan: “sunt indurerat sa stiu ca muzica si-a pierdut tatal . nu am sa il uit pe Michael Jackson niciodata …asteptam concertele din iulie si iata ca nu a mai apucat sa isi incheie cariera in glorie asa cum si-a dorit… Din pacate in ultimii ani a avut o viata chinuita …dar acum se odihneste printre legende. Nu il judecati dupa viata lui tumultoasa ci dupa ce a insemnat “ Michael Jackson pe scena “ !! R.I.P MJ.

7. Apropo de blog….credeti ca blogurile reprezinta un trend sau viitorul in comunicare?

CRAZY WIN: Daaaa. Dintre noi 3, Bogdan e seful cu blogul.

8. Stiu ca fiecare dintre voi are studii muzicale. De fapt cat de mult conteaza aspectul asta pentru industria romaneasca de azi?

CRAZY WIN: Pentru ca incepem sa evoluam ca si industrie, e foarte important sa intelegi muzica, nu numai sa o canti. Si in plus, unpluggedurile sunt mult mai misto. Ce sens are sa bagi cd-ul si sa faci playback. oamenii vor sa vada un show, melodia sa sune altfel.

9. Care sunt planurile voastre de viitor?

CRAZY WIN: Sa cucerim Romania si apoi restul Europei.

10.Un mesaj pentru toti cei care va iubesc muzica!

CRAZY WIN: Stay Crazy and Win! :)

pagedd

Multumim Crazy Win! Asteptam in continuare lucruri cat mai crazy&cool din partea voastra!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

4 thoughts on “Interviu exclusiv: Crazy Win”

  1. musicexp@ = un frustrat, plin de invidie, care nu o sa faca nimic bun in viata lui plina de lipsuri !!! Decat sa-i critici, fara sa-i cunosti, mai bine te-ai apuca de munca si de invatat Limba romana. PAPAGALULE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *