Blaxy Girls – "I have my life"

17blaxy_girls

Fetele de la Blaxy Girls, trupa preferata a adolescentilor, a lansat ieri cel mai nou videoclip al lor, pentru piesa “I have my life”. Locatia filmarilor a fost Palatul Copiilor din Bucuresti, unde fetele si-au chemat toti fanii pentru a reda atmosfera specifica unui concert. Piesa este compusa de Costi Ionita.

Blaxy Girls – I have my life

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1HBaWo-4jbw[/youtube]

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

6 thoughts on “Blaxy Girls – "I have my life"”

 1. Adorabile. Fresh, talentate, adevarate! Misto mesajul. Orice artist isi are his/her life pe scena, cu aplauze hranindu-se. Va sparge toate topurile si hitul asta. Misto mai canta mititica asta, are o voce superba. Supertalentate fete sunteti. Voi, Zero si Tabsco-preferatii mei!

 2. Mie imi plac foarte mult aceste copile care se vede ca muncesc si pun suflet in ceea ce fac.
  Un clip foarte frumos,cu toate ca as fi vrut sa fie mai luminos.Felicitari !

 3. cu adevarat talentate ;)

  ele kiar shitu ce fac, yar munk lor ar trebui apreciata de mai multi oameni …dar asta e , pana la urma traim in Romania , unde manelele lovesc din ce in ce mai mult :|

  eu le dau doar un sfat celor kre le injura si le subestimeaza…MERGETI LA UN CONCERT AL FETELOR ,100% LIVE SI ATUNCI COMENTATI …pana atunci, va rog eu mult d tot sa taceti :)

 4. cea mai tare trupa din lume uuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh i have my life…….. i have my life………!!!!!!!!!

 5. Greu de spus daca evoluam sau nu. Intr-adevar sunt carobolari cu nume mari ale muzicii de peste hotare, dar din pacate la noi e luat in seama mai mult noul val de muzica ce suna aproape la fel, cea de club. Care, sincer sa fiu, imi lasa un gust amar, mai ales ca multi cantareti si din vechea garda au trecut la genul asta enervant de prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *