Sisu lanseaza un nou album

Sisu Tudor
Sisu album nou in 2009

Sisu va lansa cel mai probabil luna aceasta un nou album intitulat “Vacanta in Mexic”. Primul single promovat de pe acest album se numeste “Fac din noapte zi”. Albumul contine 16 piese si colaborari cu Puya, Super Ed, Dj Wicked, Cabron, Pacha Man, Rashid, Batranu, Yolo, Cedry2k, L-Doc, Nimeni Altu`, Julian, Tony, Iony si Double L.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r3hZmk-P6JQ[/youtube]

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

24 thoughts on “Sisu lanseaza un nou album”

 1. Eu zic că ar trebui să îi respectăm, indiferent de felul persoanei, să nu ii judecăm după viaţa personală sau după muzica pe care o cântă. :)

 2. Ce sa zic dabia astept albumu plm nu ma intereseaza daca e drogat Cum ziceti uni …ma intereseaza piesa…!totusi Un drogat ca el a ajuns ceva ;) nui mai criticati vedetiva pe voi ce ati ajuns si ce ati fost sau ce o sa ajungeti Papa

 3. auzi pripasul nr 1 din lista
  dc mortzi mati judeci tu persoanele care gasesc cate-o cale d scapare din kkt?
  prin cate a trecut baiatul asta si cate a facut…u erai spanzurat sau mort d mult
  EL e inca in picioare si puternic sa mearga MAAAAi departe
  u esti ”NIMENI-nepotul lu’ NIMIC

 4. Ba kktilor ce pula me comentatii despre altii voi no sa faceti bani ca nu stiti ce sunt aia fiecare face ce vrea cu viata lui indiferent cai drogat sau nu. luamiati pula intre dinti am uitat sa ma prezinti.

 5. ma ce *** aveti mah dak nu va place nu ascultati ramaneti la manelele voastre frustrate care au inceput sa domine *** SISU RESPECT frate ASTEPTAM un NOU album ,,La Familia” Bafta si incaodata RESPECT

 6. Drogat sau nu as inteleg ca asta ar fi motivul. Ganditi-va doar la atat si 2Pac a avut partile bune si partile nasoale in viata si 50cent tot la fel si americanul ce a facut l-a criticat nu cred asa ca mai ganditi-va inainte sa judecati. ARUNCA TU PRIMUL CU PIATRA!

 7. ba mai taceti in **** mea si lasati pe frati mei in pace sa faca ce muzica vor si nu va mai tot bagati voi in zeama ca va ardeti si daca credeti ca puteti sa o faceti mai bine facetio ba ******** sa sti sa vorbesti ii usor daa cand esti in studio esti un ***** nu sti nici sa rostesti un cuvant din cartieer va las sa imi ****** **** toti care ii vorbeste pe la familia si pe codu penal. Bafta fratuiori mei in continuare tot asa sa revina rapu ala din 98 papa.

 8. UITATE LA FATA TA INAINTE SA SPUI CEVA DESPRE CEI DIN JURU…. BAAAAAAAA DUSULE.NU IMI DAI SI MIE SA FACK O TURA CU BICICLETA TA DE PE NAS :)))))))

 9. super treaba si bai marian sau cum boala te cheama,am un sfat tine-ti gura stttttt!tine-o tot asa sisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *