E romania ?

Iata romania cu doar cateva din defectele ei, imaginati-va ca pozele sunt luate de pe un site rusesc… deci chiar asa am ajuns ? Multumim celor care ne conduc pentru ca ne-au adus in starea in care suntem, multumim noua, continuam sa fim tot asa…

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

13 thoughts on “E romania ?”

 1. din nefericire da…dar nu toata e asa,depinde din ce punct de vedre privesti!oricum sunt un milion de lucruri formidabile aici in romania,dar nimeni nu le face poze si nimeni nu le aplauda.

 2. degeaba romania e frumoasa knd noi nu stim sa o apreciam la justa ei valoare… asta e.. asta e educatia unora si stilu de viata :))

 3. fut in el parlamet si in toti bulangii care sunt la conducerea tari suntem rusinea europie va multumim frumos

 4. Sterge ma in mortii matii pozele astea ca au luat toti bulgarii si ungurii pozele si au facut filme despre romania pe youtube.sunt zeci de filme cu pozele astea pe youtube STERGE POZELE DAK ESTI ROMAN

 5. Saracu Alex, inca nu ti-ai dat seama ca esti mandru in prostia ta ? Uita-te mai bine in jurul tau, daca ai deschide ochii cred ca ti-ar pieri mandria prosteasca pe care o porti.
  Iti dau un sfat ? Invata sa vorbesti ;) A si apropo aceste poze au aparut prima oara pe un site rusesc de unde le-a luat si Cata.

 6. Tara asta noi ne-am facut-o asa si recunosc cu oameni asa ca alex care:
  – au un comportament agresiv
  – habar nu au unde este pubela, arnca gunoi pe strada
  – beat se pisa pe unde apuca
  – beat se ia la bataie
  – isi plateste examenele
  – arunca vara cu pungi de apa dupa lumea de pe trotuar
  – si n si n chestii …

 7. Lui cata nu ii e rusine cu ce e, invata si tu bai alex, sau poate vrei sa schimbi ceva in tara asta, cine stie, dar ai putin de lucrat.. sa-ti revizuiesti comportamentul, se vede ca esti roman ! :)

 8. Tocmai pentru ca suntem ROMANI si traim in ROMANIA, ne da voie sa punem astfel de poze pe site’uri. Din moment ce ne dorim cu totii sa traim intr’o lume mai buna, nu vad de ce altora nu le vin bine pozele. Vedem asta in fecare zi. Daca e un lucru care nu ne place, trebuie sa il facem sa il vada si altii. Poate asa o sa inceteze sa mai aduca ROMANIA in fata tuturor, ca fiind un loc urat, ingrozitor, neadecvat comunitatii si respins de alte tari.
  Acum, din ce ati discutat voi pe aici, vad ca exista oameni desconsiderati si pe internet. Mare mirare, pentru ca la ce vocabular si, banuiesc ca si comportamentul lui e la fel… nu prea avem sanse sa ajungem DEMNI de o soarta mai buna. La fel ca el sunt sute, mii de oameni.
  Unii incearca sa faca tara noastra un pic mai superioara decat e in pozele alea, adica sa o aduca la un statut bun. Dar cine nu incearca sa faca nimic? V’a ganditi la Alex? Nu. Alex e, poate, asa cum ati spus’o mai sus, doar ca nu pare a fi om cu el. Vrea sa nu mai fie pozele? Pai la vorbele pe care le’a scos din el…. poate e si el prin ele si nu ii place cum a iesit in poza :). Nu stiu. Asta era o gluma, dar hai sa invatam sa fim oameni cu noi in primul rand, asta ne ajuta sa fim oameni si cu cei din jur.

 9. Totusi o analiza mai atenta ,ma face sa cred ca 60% din poze nu sunt din Romania!Pai Lada?fara numere?E clar ca orice poza murdara de oriunde e pusa la categoria ROMANIA,si atunci nu ma mira.Am cautat pe google.ru si am gasit pozele….
  Iar in ceea ce va priveste,numai stati sa va mirati faceti ceva pentru tara!

 10. catalin sper k mesaju asta sa ajunga la tine..am citit un pic despre tine aici si mi se pare interesant tot ce ai scris.id-u meu e :deya_green te rog dak poti contacteaza-ma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *