Annamari Dancs – "Live your life"

liveyourlife

Astazi videoclipul piesei care in ultima vreme se numara printre preferatele mele, a avut in sfarsit premiera pe canalul oficial de You Tube al Cat Music. Annamari Dancs s-a alaturat lui dj-ului Robert Georgescu pentru a-si redefini muzica si pentru a crea o piesa cu sanse reale de a deveni unul dintre hiturile acestei toamne. Videoclipul pentru “Live your life” s-a filmat la Sighisoara intr-o singura saptamana, in regia lui Ciprian Florea, iar in clip il puteti vedea si pe nepotul lui Annamari, Adam.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zQ_Cjj70Eaw[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

3 thoughts on “Annamari Dancs – "Live your life"”

  1. TAREEE!!! E foarte OK clipul, felicitari Annamari si Robert, sa aveti mare succes! Meritati! PS> unguroaicele sunt superbe ;)

  2. videoclipul mi se pare foarte dragut mai ales avand in vedere ca nu seamana cu ce se face acum in romania , ma refer la clipurile in care 3 minute jumate ori 4 , danseaza intr-un club niste pitipoance .
    a iesit reusit

  3. super tare clipul!foarte tare piesa! Annamari are o voce foarte buna si cu asta cucereste pe toti cei care macar odata asculta piesele ei!Succes in continuare si te iubim si te apreciem foarte mult!un pupik dulce de la Fan-Clubul di Tg -Mures!Sefa clubului:EVELIN si ALIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *