Eveniment JB @ Fabrica

afis jb

Line-up : Tremour, Tomasan, JFB si Gojira
Locatie : Club Fabrica
Data : 20 Noiembrie 2009

JFB s-a lansat pentru prima oara la platane in anul 1996 abordand genuri muzicale precum Jungle/Drum & Bass si fiind difuzat numai la radiouri pirat. A mixat alaturi de aproape toate numele din muzica underground, asta ajutandu-l sa-si diversifice stilurile abordate, incercand sa aduca intotdeauna ceva nou si inovativ cu care sa-si surprinda publicul. JFB este si producator, avand cateva titluri lansate la Hospital Records si la labelul specializat pe dubstep “Sludge”, lucrand cu artisti precum Dj Deekline, Ed Solo, Darrison & Beardyman.
Tomasan este unul din cei mai activi DJ din Romania, a mixat in majoritatea cluburilor din Bucuresti si din tara si a fost invitat la 4 mari festivaluri de muzica electronica din Romania: Cokelive Peninsula, Summer Break, Delahoya si 48H.
Ca dj, Gojira este una din cele mai carismatice figuri de pe scena romaneasca. A mixat alaturi de nume precum Plump Djs, Stanton Warriors, Soul of Man, Slyde , Annie Nightingale, Ed Solo, Adam Freeland, Aquasky, Dj Food, Dj Krush, si a cantat in deschidere la Faithless. Acum se pregateste sa scoata primul album si in curand o sa auzim si primul single.
Tremur a mixat in cadrul petrecerilor „aproape perfecte” „Legal Night”, after Parazitii si alaturi de Dj Vasile, Brazda lui Novac, Beardyman & JFB.

Accesul se face de la ora 22:00, pretul intrarii fiind 20 RON, indiferent de ora.
Green Channel pune la bataie 6 invitatii la acest eveniment pentru telespectatorii sai, in emisiunea On din data de 17 Noiembrie 2009

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *