Vot online

Nu votez
Refuz din start sa merg la vot punct

 

Sa nu  ma ia careva cu “datoria mea de cetatean”, asta face referinta la faptul ca trebuie sa fim oameni, sa invatam sa ne aruncam hartiile la gunoi sau eu mai stiu ce alte chestii de bun simt. In cazul in care sa zicem ca ajung, cu ce schimba parerea mea ? Nu am cu cine vota. Da, o sa spui ca “poti vota in alb”, da pot vota in alb daaaaar cu ce schimba asta ?

 

Nu cred ca merita careva de prin campaniile in care sa da mielul si kg-ul de zahar sa ne stresam prin frig , sa stam la cozi pentru stampila aia. Faceti vot online si voi vota , dar tot pe nimeni :) Pana atunci am sa-mi pastrez datoria de cetatean care in viziunea mea inseamna bun simt si reguli de conduita in societate.

 

Campania Petrom spune asa “Pentru ca romania va creste prin bun simt si responsabilitate” nu “Pentru ca romania va creste prin stampila de pe voturi”, voturi influentate cu carne, cu ulei, cu zahar, cu bani, cu minciuni … etc.

 

Asa ca, al meu cititor, mergi la vot, poate schimbi ceva :))

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

9 thoughts on “Vot online”

 1. da ca de obicei tot ce postezi e de buna calitate,tinand cont ca esti un exemplu pt mine voi face asa:((

 2. Una din pedepsele pentru refuzul de a participa la viaţa politică este aceea că vei ajunge să fii condus de inferiorii tăi.

 3. Andrei aka Exodus, poti sa ai sau sa nu ai dreptate. Ce te face sa crezi ca voturile noastre nu sunt “cumparate” ? Atunci la ce bun sa votez ? Atunci cand o sa vad o concurenta loiala si oameni de calitate printre cei care sunt in campanii da, pana atunci prefer sa-mi citesc mailurile aromate cu mirosul de cafea de dimineata. Implica prea multa bataie de cap procesul de vot si chiar nu merita sa-mi pierd timpul cu asta. Din punctul meu de vedere e inutil.

 4. Asa e … pot sa am sau nu dreptate … dar viitorul = implicare. Neimplicarea = nu stai in fata nimanui sa-ti aperi drepturile si de aici rezulta … a fii condus. Eu prefer sa-mi apar drepturile chiar daca nu am sanse … dar mor impacat cu gandul ca am incercat sa fac o schimbare.

 5. Andrei simplul fapt ca nu votezi este o forma de protest mai buna decat votul in alb. Sa concureze oameni capabili, sa faca niste campanii normale si voi merge la vot. Sa faca competitie nu un concurs la marele premiu de 1000000000000000 de euro sau whateva’.

 6. In primul rand ar trebui sa ne intrebam: daca votam, pe cine votam?
  Poate unii au votat si acum 14, 10, 6 ani in urma – fiecare din guvernele ce au trecut au adus ceva mai bun, au realizat ceva mai deosebit pentru ca toata lumea sa fie multumita, ca oamenii sa traisca linistiti si lipsiti de orice grija? Niciodata un guvern, om, sau organizatie mondiala omeneasca NU va aduce ceva mai bun pentru intregul pamant, ceva mai bun pentru omenire.
  Din acest motiv, atunci cand votam, sa o facem o singura data in viata si sa alegem pe cine trebuie! Singurul in care omul merita sa-si puna increderea este Dumnezeu!

 7. Asa Cata!! Ia’te de ei!
  Eu nu am votat niciodata.. nici macar nu stiu ce ar trebui sa fac practic. Dar nu votez. Prefer sa fac pe cetateanul turmentat :))… si sa nu ajung acolo :P.
  Si tu Cata… chiar azi ma uitam la Tv si spuneau ca trebuiau, cei alesi, sa faca fatzadele la blocuri. Sin in 3 ani parca… s’au facut 2 blocuri =)).
  Foarte tare!!
  Ne spun toti: “Votati!! Faceti Romania o tara mai buna!”
  Pai tocmai asta e ideea! Daca va votam, ne distrugem tara.
  Trist.
  Esti tare Cata :P
  Poop si sa ai grija de tine >:D<

 8. votul nu e datoria de cetatean,e un drept ce il posezi,la fel ca cel pt munca,etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *