Snow Patrol lanseaza primul Best Of

snow patrol

Snow Patrol lanseaza pe 9 noiembrieUp To Know“, o colectie ce contine cele mai indragite piese ale trupei. Albumul va fi disponibil pe un dublu CD si va include treizeci de piese, precum si in format digipack, ce include trei discuri cu un DVD bonus cu doua documentare exclusive – filmul animat The Lightning Strike si imagini live in premiera. Primul single “Just Say Yes” este una dintre cele trei piese noi de pe album si va fi lansata pe 2 noiembrie. O data cu lansarea albumului trupa va pleca la drum cu Snow Patrol Reworked, o celebrare live a celor mai importante momente din activitatea Snow Patrol, reorchestrate si reinventate. Turneul ofera sansa de a privi in trecut spre inceputurile carierei acestei trupe, oferind fanilor oportunitatea sa asculte hit-urile Snow Patrol reorchestrate intr-un mod inedit.

Up To Now tracklisting:


1. Chocolate
2. Chasing Cars
3. Crack The Shutters
4. Set The Fire To The Third Bar
5. Crazy In Love
6. Just Say Yes
7. Batten Down The Hatch
8. You’re All I Have
9. Hands Open
10. Cartwheels
11. The Planets Bend Between Us (2009 Version)
12. Ask Me How I Am
13. On-Off
14. Making Enemies
15. Run (Live at the Union Chapel)


1. Take Back the City
2. Shut Your Eyes
3. An Olive Grove Facing The Sea (2009 Version)
4. Run
5. Give Me Strength
6. Signal Fire
7. Spitting Games
8. Open Your Eyes
9. Dark Roman Wine
10. Fifteen Minutes Old
11. You Are My Joy
12. Golden Floor
13. Starfighter Pilot
14. PPP
15. Chasing Cars (Live at the Union Chapel)