Sonichouse ia cu asalt mediul online

sonichouse

Viky (vocal & keyboards), Alex (guitar), Radu (bass) si Razvan (drums), cei 4 membrii ai formatiei Sonichouse, s-au cunoscut in trupa Morandi, in luna octombrie a anului 2007. Baietii abordeaza o varietate de genuri muzicale: acoustic, funk, funky-house, disco si electro. Baietii considera ca, cel mai important pentru o trupa aflata la inceput de cariera, este sa fie aproape de fani, indiferent care este numarul lor, tocmai de aceea, incepand de astazi, vor intra oficial in mediul online, printr-o tripla lansare: site, forum si retele sociale.

site

Site-ul se doreste a fi usor de navigat, cuprinzand 3 mari categorii: NEWS, MEDIA si CONTACT. Sectiunea de “News” va fi upgradata periodic cu stiri si date de concerte, la “Media” puteti sa ascultati melodii si sa vizualizati materiale foto, iar la contact gasiti adrese de e-mail si link-uri catre forum si site-uri de sociale: YouTube, Twitter, MySpace, Hi5 si FaceBook.

Promovarea online este intr-o anumita masura cea mai la indemana, motiv pentru care am facut si facem tot ce se poate pe aceasta parte. Zilnic descoperim muzica noua si de calitate prin intermediul internetului. E un lucru foarte bun pentru ca asa ne dam seama ca este vorba de o comunitate muzicala foarte mare.

a declarat trupa Sonichouse

Sonichouse – “Higher”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WtM_RMvkqpU[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Sonichouse ia cu asalt mediul online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *