OZN-urile, doar un mit?

OZN in Marea Britanie
OZN in Marea Britanie

Recent cercetatorul spaniol Oscar Van Del Velde, fizician al atmosferei, a dat una dintre explicatiile plauzibile ale asa ziselor OZN-uri, fenomene care au fascinat civilizatii intregi de-a lungul anilor. Conform declaratiei lui, OZN-urile sunt de fapt fenomenele meteorologice numite “Sprites” care se manifesta in jurul a 80 de kilometri si sunt provocate de actiunea fulgerelor. Fenomenul dureaza in jurul a 20 de milisecunde. Despre aceasta stranie provocare oferita de natura se vorbeste de mai multe secole, dar doar din 1989 exista si dovezi. Asadar, sa fie OZN-urile doar un mit, doar o plasmuire a imaginatiei noastre dornice de necunoscut?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

4 thoughts on “OZN-urile, doar un mit?”

  1. Sunt multe civilizati din afara Terrei pe care noi nu le cunoastem…si cred ca tot ce zic “Marii” certatatori sunt chesti de musamalizat :)

  2. DA….sunteti mintiti de catre conducatorii vostrii, extraterestrii exista, insa secretele-s camuflate de religie…

  3. da…se poate:D cum a zis colegul nu suntem singuri dar…nu cum isi imaginez oamenii extraterestri…eu cred ca sunt oameni ca noi…care si ei poate cred ca noi suntem extreterestrii entru ei..cn e deacord??…poate au shi ei net ,mess…cn stie poate fac ce facem si noi acum:D…poate shi 83%( S_X)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *