Noul sezon "Dansez pentru tine"

dansez

Pe 23 octombrie va reincepe lupta in pasi de dans pentru implinirea unui vis, in cadrul noului sezon “Dansez pentru tine“, ultimul din acest an. Noile vedete care au acceptat provocarea si care vor intra pe ringul de dans sunt: Andreea Mantea, Liviu Varciu, Tania Budi, Kamara(Alb-Negru), Monica Columbeanu, Radu Valcan(Pro Tv), Alina(Red Blonde) si Jean de la Craiova.

Printre lucrurile aduse drept inedit in acest sezon al emisiunii se regasesc si: stilul de dans Michael Jackson, pe muzica, coregrafia si costumatiile marelui artist, sau stilul de dans popular care se completeaza cu noi elemente traditionale. Momentele muzicale ale lui Stefan Banica Jr se vor axa mai mult pe music-hall, artistul promovand si noua sa piesa, ce face parte de pe soundtarck-ul filmului “Ho ho ho“, film care va avea premiera pe 26 noiembrie. Iar Iulia Vantur va fi din nou o prezenta splendida.

Nu ratati noul sezon Dansez pentru tine, care va fi plin de momente emotionante si care va reprezenta o lupta a visurilor mai mult decat una a perechilor aflate in competitie!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *