Noul album Mariah Carey va fi lansat luna aceasta


Dupa indelungi amanari si razgandiri, data oficiala a lansarii noului album semnat Mariah Carey, “Memoirs of an imperfect angel“, a fost in sfarsit anuntata. Aceasta este 29 septembrie, adica peste exact 11 zile, iar albumul va fi lansat sub forma de pachet ce va contine cd-ul cu noile piese ale lui Mariah si un alt disc ce cuprinde patru remixuri plus alte doua videoclipuri. O data cu aceasta lansare, Mariah va beneficia si de o prestatie scenica live in emisiunea lui Oprah Winfrey.

Iata track listing-ul acestui nou album:

Disc One – Album:

1. Betcha Gon’ Know (the prologue)
2. Obsessed
3. H.A.T.E.U.
4. Candy Bling
5. Ribbon
6. Inseparable
7. Standing O
8. It’s A Wrap
9. Up Out My Face
10. Up Out My Face (the reprise)
11. More Than Just Friends
12. The Impossible
13. The Impossible (the reprise)
14. Angel (the prelude)
15. Angels Cry
16. Languishing (the interlude)
17. I Want To Know What Love Is.

Enhanced Disc Two – Obsessed Remixes:

1. Cahill Radio Mix
2. Seamus Haji & Paul Emanuel Radio Edit
3. Jump Smokers Radio Edit
4. Friscia and Lamboy Radio Mix

Obsessed Videos (directed by Brett Ratner):
1. Video (single version)
2. Video-remix featuring Gucci Mane.


  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *