Leona Lewis se implica in lupta pentru protejarea animalelor

leona_lewis_x_factor_1280x1024

Una dintre cele mai apreciate artiste din lume, Leona Lewis, s-a alaturat organizatiei pentru protectia animalelor (WSPA), pentru a lansa un semnal de alarma in privinta acestei probleme mondiale. WSPA este cea mai mare organizatie de acest gen, cu aproape 1000 de specii protejate in aproape 150 de tari.

Intotdeauna mi-am dorit sa fiu adepta oricarei organizatii caritabile care incearca sa ajute animalele, si astfel care incearca sa implementeze noi legi in acest sens. Sprijin WSPA pentru ca ei incearca sa puna capat unora dintre cele mai mari acte de cruzime savarsite contra animalelor din intreaga lume. Depinde numai de noi sa fim vocea acestor fiinte si sa oprim cruzimea si  nedreptatea chiar acum.

a declarat Leona

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-i02Ihbz8lA[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Leona Lewis se implica in lupta pentru protejarea animalelor”

  1. Chiar.. mă bucur că participă la această organizaţie.. deoarece ”să fii animal” în zilele noastre este tare greu.. Leona.. este o artistă de mare clasă,.. şi foarte apreciata în lume.. aşa că sigur v-a face o treabă bună.. la fel cum a făcut şi cu melodia de pe coloana sonoră a filmului ”Avatar 2009”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *