Detalii despre noul album semnat Michael Jackson

michael_jackson

Noul album, “This is it“, lansat post mortem, in memoria lui Michael Jackson, va cuprinde de fapt doua cd-uri, primul care va aparea pe piata o data cu filmul “This is it”, si al doilea ce va fi lansat pe 27 octombrie. Primul cd cuprinde piesele incluse pe coloana sonora a filmului care descrie ultimele repetitii ale lui Michael, aranjate in aceeasi ordine in care apar in film. Cd-ul este finalizat de doua versiuni ale piesei nelansate, “This is it” , single care ii include pe fratii Jackson drept backing vocals. Al doilea CD cuprinde versiuni nelansate ale hiturilor lui Michael Jackson, cat si un poem din partea lui Michael, intitulat “Planet earth“. De asemenea coperta celui de-al doilea CD contine 36 de pagini cu poze exclusive de la ultimele repetitii ale marelui artist.

Cat despre noul single al lui Michael, John McClain, co-producatorul albumului declara ca piesa defineste inca o data ceea ce toata lumea stie, faptul ca Michael este unul dintre cele mai mari daruri de la Dumnezeu.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Detalii despre noul album semnat Michael Jackson”

  1. asta e adevarul !mj este darul cel mai bun de la dumnezeu !! dupa iisus !nimeni nu o sa mai fie unu(una) ca el!!!miss you :(:X:X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *