CUM POŢI CHELTUI 8 MILIOANE DE EURO

Premiu record la loto! Aproape 8 milioane de euro va câştiga cel care va ghici cele 6 numere la extragerea 6/49 de duminică. Agenţiile se închid la ora 14.00, iar reprezentanţii Loteriei Române se aşteaptă ca, la un premiu record, numărul jucătorilor să fie pe măsură. Premiul nu a mai fost adjudecat de 14 săptămâni.

Odată completat biletul de loterie, fiecare începe să işi facă vise despre cum va cheltui cele 8 milioane de euro pe care le va câştiga. În primul rând mulţi se îşi doresc să îşi cumpere o casă. Cu tot cu piscină, grădină şi cascade vila nu ar costa probabil mai mult de 1,5 milioane de euro. Şi cu tot cu impozite plătite la stat şi casă cumpărată mai rămân aproape 5 milioane de euro. Proprietarul unei asemenea case trebuie neapărat să se mândrească şi cu o maşină pe măsură. Puţin peste 200.000 de euro cheltuiţi şi veţi avea la scară o maşină de lux, demnă de un milionar. Cu maşină şi casa visurilor cumpărate, tot mai rămân 4.500.000 de euro.

Cine nu-şi doreşte să vadă lumea? Ca să vezi lumea şi să o duci ca un nabab nu ai nevoie de mai mult de 2 milioane de euro. Poţi să-ţi cumperi chiar şi o insulă. La întoarcerea în ţară mai rămân în cont în jur de 2.500.000 de euro, suficienţi ca să te numeşti tot „milionar”. Cu vilă, maşină, plimbări în lume şi eventual o insulă tot mai rămân bani. Îi putem numi bani albi pentru zile negre.

Şi aceasta nu este decât una din variantele în care poate fi cheltuită suma pusă la bătaie duminică de Loteria Română. Pentru a visa nu e nevoie decât de un bilet. Pentru a şi câştiga este însă nevoie de foarte mult noroc.

Sursa: http://www.antena3.ro

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *