Criza Financiara ?

Am auzit astazi la stiri, Microsoft concediaza. Gigantul producator de software din lume afectat de criza. Hmmm, criza, actiuni, bursa, oameni fara joburi, strangem cureaua …. FUCK OFFF. Mi se rupe de criza voastra, provocata sau ne, reala sau ne va spun ceva, suntem romani.

Sa spunem ca intr-un viitor apropiat o sa raman fara job, ok nu-i bai, voi lucra de acasa. Te intrebi pentru cine ? Pai nu te mai intreba, este cacalau de munca. Anul asta au inceput sa vina o gramada de mailuri si telefoane pe tot felul de teme legate de proiecte noi. Deci in web va spun eu, este bine, cel putin acum. O spun pe pielea mea.

Daca nu ? Pai daca nu ma duc si pun cartofi in pamant si de foame tot nu mor. Ma duc si fac foto sau video, ma duc si fac vj-ala sau orice munca cat de cat demna. Munca pe care o voi face pentru mine si nu ca angajat, da ati ghicit, freelancer. Asa ca haideti sa nu ne mai plangem de criza si sa ne vedem de treburile noastre.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

4 thoughts on “Criza Financiara ?”

  1. lasama mai ca toti o sa lucram de acasa :) ce mama dreq ne ingrasam ajungem la 200 kg alti fac goblen alti web alti fac papuci manual si tot asa si eu am sa imi fac o firma sa transport materie prima pentru ce se produce acasa si sa duc inapoi la fabrica … :)

  2. Mama ei de criza. De cand cu criza asta mi s-a triplat nr-ul de clienti :D Toata lumea se plange ca n-are de lucru, iar eu ma plang ca nu-mi ajunge timpul sa le fac pe toate si nu mai fac fatza la cat am de lucru. Chiar am vazut sau am citit o stire, nu mai stiu unde, ca datorita crizei solicitarile de servicii vor creste.

  3. Cata, ai dreptate. Am vazut imediat dupa revelion cum se descurca romanii prin alte tari si am ramas surprins. Noi suntem obisnuiti cu greul. Tot timpul o sa stim ce sa facem. Tot ca noi mai sunt si alte natii mai putin dezvoltate. Buna aia cu cartofii :D De foame tot nu murim :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *