Merita sa vezi asta, iti dau cuvantul meu!

deea pimp my style fata gandul poate ucide

Skizzo Skillz lanseaza in data de 18 decembrie, in club Tan Tan din Bucuresti, cel mai recent clip al sau, la piesa cu Grasu XXL, Gandul poate ucide. Te astept si pe tine acolo pentru ca o sa iasa un super party de la care sper sa nu plece nimeni foarte treaz. Pana pe 18, hai sa iti transmit sentimentul de “supa fresh work” printr-un making-of al clipului, realizat de Andrei Staruiala.

Ce legatura are Deea ( Pimp My Style ) cu clipul asta? poooi eu am facut parte din echipa, m-am ocupat de makeup si alte detalii ce tin de styling.

Mai sunt cateva zile pana la party-ul din Tan Tan unde se va lansa videoclipul. Din cate am inteles el nu va fi imediat pus sus pe net, so…  BE THERE!

Astazi este ziua in care am facut exportul final (sper – ca de obicei tot imi mai ramane cate o buba care nu am observat-o). A fost un proiect la care am muncit mult, care m-a facut sa inteleg ce inseamna sa lucrezi pe chroma, pentru care am pus din nou mana pe un creion si am desenat, dar pentru care am concluzionat ca nu doresc sa repet experienta prea curand sau cel putin nu fara o echipa in spate in care sa se imparta sarcinile. Feedback-ul primit pana acum arata ca in ciuda faptului ca eu am iesit epuizat din toata treaba asta, clipul arata cat se poate de revigorant.

Making-of-ul de mai jos este produs in the house, literalmente. Cuprinde still-uri din post-productie in jurul unui time lapse de la filmari, marca Anton Octavian.
regizor, Andrei Staruiala

[vimeo]http://vimeo.com/8182469[/vimeo]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

5 thoughts on “Merita sa vezi asta, iti dau cuvantul meu!”

  1. Intrarea este 10 lei/20 lei dupa orele 00.00 dar in intrere se primeste un bon valoric deci e aproape moca gen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *