Ultima repetitie a lui Michael Jackson

michael-jackson

Imagini in exclusivitate cu Michael Jackson pregatindu-se pentru ultimele show-uri ce urmau sa aiba loc la Londra au fost difuzate de CNN. Imaginile sunt filmate cu doua zile inaintea mortii artistului. Michael primise avizul medical favorabil pentru aceste concerte si era sigur ca poate face fata. Dorian Holley, cel care pregatea backing-vocalul lui Michael a declarat: “Era ca un copil intr-un magazin cu dulciuri, isi vedea visul cu ochii! Era tot numai o gluma, era plin de viata!”. Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marti, 7 iulie, la Staples Center, locul ultimei sale repetitii.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

5 thoughts on “Ultima repetitie a lui Michael Jackson”

  1. multa lume a varsat lacrimi pt sufletul lui si sicera sa fiu si eu pt k am copilarit cu el in minte in momentul cnd am aflat de moartea sa nu am putut reactiona era k o legenda cnd aveam 4 ani mama mi-a povestit k eu in momentul cnd il auzeam la radio sau pe casete dak cnva incerca sa schimbe caseta sau sa opreasca radioul faceam scandal ; )) pacat de el pt k ajunsese intr-un hal de nedescris cnd l-am vazut cum arata in ultima repetitie credeti-ma k imi parea rau avea asa o voce frumoasa si linistitoare : (( pacat a plecat o legenda dintre noi NU TE V-OM UITA NICODATA MICHAEL ESTI SI VEI RAMANE PT NOI O LEGENDA TE V-OM IUBII MEREU

  2. de cand a murit,traiesc cu gandul ca nu este mort.muzica lui traieste in inimile nostre.el nu a fost doar o legenda pop!de mic canta cu o voce pe care nu am mai auzit-o niciodata!oamenii erau vrajiti si inca sunt acel talent de neegalat!pentru mine michael ramane un idol si o persoana care a muncit din greu pentru a atinge aceasta performanta!ma gandesc ca la ultimele repetitii arata ingrozitor!nu suportam sa il vad asa.pana la urma nu merita atatea minciuni si acuzatii false.cand ascult o melodie de-a lui,ma lasa emotonata.dak cineva spune ca nu-i place michael,o iau razna.cum sa nu iti placa asa ceva?ma sperie lucrul asta!ma rog pentru familia lui,mai ales pentru copii.michael,nu te vom uita niciodata!

  3. michael a dat dovada de un talent spectaculos.stia sa uimeasca fanii.dumnezeu sa-l odihnaesca in pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *