Nick Carter – ambasador ONU

Nick Carter

Nick Carter – membru al formatiei Backstreet Boys – a devenit ambasador special ONU, calcand astfel pe urmele unor personalitati precum solistul U2 – Bono, Angelina Jolie sau Nicole Kidman.

Nick va lucra in cadrul campaniei `Year of the Dolphin`, care ridica un semnal de alarma asupra pericolului in care se afla specia de mamifere. `Oameni precum Bono sau Angelina Jolie m-au inspirat in a-mi folosi celebritatea intr-un scop constructiv. Am avantajul de a `atinge` mai multe generatii in incercarea de a schimba ceva. Sunt extrem de incantat dar si emotionat in acelasi timp de responsabilitate` a spus Nick Carter.

`Exista responsabilitati si angajamente pe care trebuie sa le fac pentru a deveni o voce a delfinilor, balenelor si a protejarii acestora, iar asteptarile sunt mari. Toata lumea iubeste delfinii. Cu toate acestea, inchidem ochii la exterminarea lor` a continuat Nick.

Backstreet Boys este considerata cea mai de succes `trupa de baieti` din istoria muzicii, inregistrand vanzari de peste 100 de milioane de discuri.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *