Joe Jonas are o noua iubita

joe-jonas-brenda-song

Dupa despartirea de Camile Belle, Joe Jonas, unul din cei trei Jonas Brothers, se pare ca nu pierde timpul. Joe a fost vazut luand cina cu Brenda Song, starul din “Suite Life of Zack & Cody” intr-un cunoscut restaurant din L.A. Pentru a incerca sa scape de paparazzi, cei doi au parasit restaurantul separat, dar la cateva minute, Brenda a urcat in masina lui Joe. Sa fie vorba despre un nou cuplu?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

11 thoughts on “Joe Jonas are o noua iubita”

  1. Sunt verisoara Brendei, Mayta Song si va spun ca ea si Joe sunt buni prietemi dar intra ea si joe nu va exista o relatie niciodata

  2. chiar cred ca joe jonas se potriveste cu brenda song,si ciar cred ca va forma un cuplu,se potrivesc de minune.

  3. joe jonas se potriveste de minune cu brenda song de minune,se potrivesc,chiar cred ca vor forma un cuplu.

  4. Si chiar daca ar fi adevarat nu cred ca ii o problema.. sau cumva fanii lui joe jonas si alui brenda song le hotarasc ei viata… nu.. asa ca ….

  5. sa sti ca nai cum sa fi verisoara lui brenda song deoarece ea vb in engleza si are toate rudele in america

  6. Este o minciuna! Joe Jonas a fost gasit la Restaurantul Crash And Cry cu Miley Cyrus deoarece au fost platiti de paparazzi sa faca asta si sa faca se.x impreuna!

  7. Este o minciuna! paparazzi i-a pus pe joe si Brenda sa mearga la restaurantul Crash And Cry sa i-a cina impreuna si sa faca sex pentru o noua revista New Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *