Inna – primita regeste in Moscova

Credit foto: Inna.ro
Credit foto: Inna.ro

In Rusia, temperatura a crescut cu cateva grade ca urmare a aparitiei INNEI intr-unul dintre cluburile de elita, unde a sustinut un concert pentru fanii sai moscoviti. Inca de la sosirea pe aeroport, INNA a fost asteptata cu fastul unei vedete de talie internationala, organizatorul rasfatand-o pe INNA, mult peste cerintele normale transmise de Roton. Chiar daca programul INNEI a fost foarte incarcat, printre interviurile acordate posturilor de radio, aparitii in presa, dar si un interviu pentru cea mai importanta televiziune muzicala , MUZ TV, vizitarea Pietei Rosii a Kremlinului a fost unul dintre putinele momente de respiro de care s-a bucurat. In geamurile limuzinei care a purtat intreaga echipa prin Moscova se oglindeau cladirile istorice, ceea ce a si determinat o sedinta foto instantanee, pentru o publicatie ruseasca, la initiativa unui jurnalist ce o insotea pe INNA. Publicul a fost adus in extaz cand primele acorduri ale piesei ‘HOT’ s-au făcut auzite in clubul exclusivist, ‘HOT’ fiind inca in topul radiourilor din Rusia si devanseaza cu succes piese ale unor nume internationale, care au o cariera de invidiat la activ. Dupa prima aparitie in capitala Rusiei, unde INNA este idolatrizata de fanii sai, si ca o incununare a succesului de care se bucura, Roton a semnat un contract de promovare cu o casa de discuri din Moscova in ceea ce o priveste pe INNA, ca o continuare a celorlalte succese inregistrate pana acum in Europa. Pe agenda INNEI pentru perioada urmatoare se afla evenimentele din Turcia, Polonia, Germania, Spania, Ungaria, dar si prezenta pe litoralul romanesc alaturi de fanii din Romania. INNA si echipa ei s-au intors cu diverse suveniruri, printre care si celebrele papusi Matrioska, organizatorii oferindu-i, la randul lor, o astfel de papusa care sa se adauge la colectia pe care INNA o are deja. Roton

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Inna – primita regeste in Moscova”

  1. Inna pentru Romania!

    Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards, este cel mai bun produs muzical al momentului si face cinste Romaniei in tari ca Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.
    Suntem fani, ii ascultam muzica, ii apreciem interpretarile si show-urile si vrem ca Inna sa reprezinte Romania in Europa.

    Intra pe SITE si voteaza Inna sau pe unul dintre site-urile http://ema.mtv.ro/, http://www.mtvema.com sau pe situl WAP la m.mtvema.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *