Indignare in cadrul trupei Ro-Mania

Ro-Mania

In urma informatiilor denigratoare aparute in ultimele zile in mass media la adresa lui Ionut Voicu, care inca se foloseste fraudulos de numele Ro-Mania, desi a parasit formatia in urma cu trei ani, MediaPro Music si actuala componenta a trupei ia pozitie si dezminte informatiile conform carora acesta face parte in continuare din trupa. Razvan Stefaniu, Ionut Andras si Catalin Voicu, actualii componenti ai trupei Ro-Mania, tin sa informeze publicul si mass-media, inca odata, ca Ionut Voicu nu mai face parte din trupa Ro-Mania inca din anul 2006!

Ionut a parasit aceasta formatie in urma cu mult timp si ani de zile a aparut in presa si la emisiuni de televiziune folosindu-se de notorietatea pe care trupa Ro-Mania a dobandit-o. Prin urmare, rugam mass-media sa nu il mai plaseze pe Ionut Voicu in trupa Ro-Mania.

spune Razvan Stefaniu

Din cauza prejudiciului de imagine cauzat de folosirea frauduloasa a numelui trupei, cei trei membri Ro-Mania intentioneaza sa il actioneze pe acesta in judecata si sa ii ceara daune in valoare de peste 50.000 de euro.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *