Amuzament pe seama Elenei Basescu

Probabil domnisoara EBa nu s-a gandit ca in momentul in care va pasi de pe podium direct in PDL , numele Basescu va cea mai grea haina pe care o va purta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UWtU36kMA80[/youtube]

I-a fost usor sa se plimbe pe podiumurile nationale si internationale in haine de firma si cu toate blitzurile indreptate spre ea, dar situtia a devneit grea cand a venit momentul sa vorbeasca. Sa tina un discurs politic sau sa treaca printr-un interviu fara gafe si balbaieli ar fi un miracol. Eu nu cred in miracole deci probabil asta nu se va intampla. Nu stiu daca sunt emotiile de vina sau varsta frageda de numai 29 de ani, dar Elena Basescu ne-a uimit mai ceva ca liceenii la bacalaureat. Cu greseli gramaticale precum “poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri” si “ pot sa fie oameni care nu vor sa vorbeasca cu tine”, “succesurile” Elenei sunt garantate. Desi, probabil nimeni nu va dori sa “vorbeste” cu ea. Situatia a devenit “criminala” cand a daruit unui batran un scaun electric. Poate ca EBa sustine pedeapsa capitala, chiar si pentru nevinovati. Doar Justitia este oarba.

Mezina prezidentiala a inceput sa se impiedice pe podim, astfel a decis sa faca o schimbare in cariera si sa o ia pe urmele tatalui ei. S-a gandit ca o cariera politica i-ar veni manusa. Se inseala, dar nu se lasa. Considera ca functia de secretar general al Organizatiei de Tineret PDL este prea mica si nesimnificativa, asa ca a demisonat si candideaza la europarlamentare. Colegii tineri de la PDL o sprijina si ii tin pumnii. Mai mult nu o pot ajuta. Este independenta.Eu ii doresc bafta. Numai bine descopera Europa ce creiere nemaipomenite se afla in Romania, incepand cu fiica presedintelui .

Dar nu putem condamna neglijenta ei gramaticala, este de inteles, nici americanii de la Universitatea James Madison nu au vrut-o mai mult de doua semestre. De asemenea nu ii putem condamna aparitiile televizate, altfel nu am mai avea pe a cui seama sa ne amuzam la stirile de la ora 19:00 sau pe YouTube, sectiunea comedie. Sa speram totusi, ca intr-o zi cineva va purta o discutie serioasa cu ea si ii va explica, ca involuntar a primit rolul de comediant, iar in politica nu este loc si pentru stand up comedy. Este nevoie de seriozitate, fermitate si mai ales credibilitate, ceea ce ea nu detine.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

12 thoughts on “Amuzament pe seama Elenei Basescu”

  1. Cred ca si un copil de gradinita poate sa faca ce face ea. Probabil sa fie mult mai primit.

  2. Prostia posturilor de televiziune este ca fac reclama unei nulitati, care ca o capusa va suge bugetul statului fara a avea vreun merit. Fraierilor!

  3. Este o inculta chiar nu ma mira ca defileaza pe scena politica. E plin de ei / ele .

  4. Nici macar sxcarba nu ma mai apuca atunci cand o vad. Dar rasul cu siguranta. Insa ma intreb cum pot unii sa creada ca ea este solutia. Oare sunt atat de multi “spalati la creier”?

  5. EBA nu are un discurs la ” patru ace ” dar mi se pare ca este sincer .Prefer un candidat fara discurs politic decat un politician abil si versat care urmareste doar interesele si politica de partid .Pe Basescu nu l-am acceptat ca primar , ministru si cu atat mai mult nu l-am acceptat ca presedinte dar o accept pe EBA in toate aceste functii sau in cea de europarlamentar pentru sinceritate, franchete si pentru sufletul ei curat .
    Discurs politic l-a avut Iliescu considerat fiind ca un abil si chiar perfect orator dar a fost -o catastrofa -pentru popor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *