Braileanca in premiera la bucatarie

Dupa tentativa de prostitutie din Spania – Palma de Mallorca, Braileanca numita si Florina Mihaila a ajuns pe plaiurile mioritice. Cel care ne-a adus “valoarea” inapoi (gen closca cu puii de aur) se numeste Mihai Gheorghe, Gheorghita tata, ce-a fost in capul tau ? Ia uite ce capabila e fata:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aijSM5X_Yvs[/youtube]

Lasand toate comentariile obscene observam cu stupoare cat de incapabila e fata asta. Eu stiu ca sexul vinde si mai stiu ca cea mai profitabila afacere pe internet este una de genul, insa chiar asa mai Braileanco, putina mandrie, esti femeie !!!? Se pare ca nu avem asa ceva in vocabularul fetei.

Fetite tunate ? Cica are un ATU, acea dezinvoltura, hmm … Cred ca acea dezinvoltura isi trage radacinile din prostia rara de care da dovada. Sau face pe proasta pentru a atrage atentia ? Nu stiu dar eu subscriu pentru prima parte.

Cel mai bun web hosting din Romania?

View Results

Loading ... Loading ...
  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

4 thoughts on “Braileanca in premiera la bucatarie”

  1. frate deci asta face rasa de ras…da pana la urma nush de ce ne plangem ca asta vor oamenii sa vada , asta aduce raiting , asta avem.!!!…cand naiba o sa ne trezim? sa nu mai traim intr-o asemenea prostie…oare oamenii din tara asta nu au nimic mai bun decat sa se uite la o prostituata si sa saliveze, macar dak ar avea la ce?!…whatever…decat sa va mai uitati la asa ceva mai bine faceti ceva util pt voi !!!

  2. are dreptate ADE ne merităm soarta, ce nu face presa pt raiting,NAOMI,TARKI,NIKITA,SEXI BRĂILA,FERNANDO,ŞI MANELIŞTI DE TOATE GENURILE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *