Armin Van Buuren

Armin Van Buuren & Justine Suissa – Burned With Desire

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Hr_9H-lVHA[/youtube]

Armin van Buuren s-a născut la 25 decembrie 1976 in Leiden, Olanda, dar a crescut în Koudekerk Aan Den Rijn. În 2007 şi 2008, el a fost votat numarul unu in DJ Mag ‘s Top 100 votul fiind anual.

Armin van Buuren a urcat pe culmile muzicii ca un adevarat profesionist in ciuda faptului ca putea sa urmeze o cariera in drept.

A inceput sa lucreze ca DJ intr-un club de noapte (Nexus). A terminat scoala in 1995, dupa care a urmat studiile universitare in drept. Micul sau studio era in dormitorul lui, intre timp s-a mutat intr-un studio adevarat. Primele sale piese facute in adevaratul studio au fost Touch Me si Communication. Armin van Buuren spunea: “Nu fii prizonierul propriului tau stil.” Si-a descris muzica sa ca fiind: euforica, eliberatoare, plina de energie, melodica.

In octombrie 2005 a fost votat top 5 in revista DJ Magazine dintre 100 de dj. In urmatorul an a sarit pe locul 3 si a stat acolo timp de alti 3 ani. In 2006 munca sa l-a aruncat pe locul 2 chiar sub Paul van Dyk. In 2007 Armin ajunge pe locul 1 si tot acolo ramane si in 2008.

Albume Armin van Buuren

Referinte Armin van Buuren

Probabil te intrebi de ce am pus clipul ?
Sa-ti raspund, pentru ca imi place si clipul si imi place Armin :P

hai bafta

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

3 thoughts on “Armin Van Buuren”

  1. @clau
    buna roxana.stii cumva cine a compus opera de la inceputul melodiei Image A LUI armin van buuren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *