Webworks.RO v2

webworks v2 homepagewebworks v2 articole

Am o deosebita placere sa va anunt ca nu vom intra in 2008 fara un nou design webworks.

Este mult mai intuitiv, placut si simplu, daca aveti ceva de spus sunt numai ochi si urechi, accept orice critici …

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

19 thoughts on “Webworks.RO v2”

 1. Arata bine noua grafica. Doua sugestii:
  1. Imaginea cu Comenteaza articolul (cu oamenii aia) e prea mare, mult prea mare dupa mine. Ar merge mai bine ceva mic cu un creion si un carnetel, am eu una potrivita, tot vectoriala, in gen cu celelalte. Iti trimit daca vrei.
  2. La a doua imagine tot ceva de dimensiune am de comentat: globul ala de exemplu, imaginile din dreapta sunt prea mari fata de imaginile articolelor. Ar fi ok sa fie dimensionate invers. Pentru a nu parea globul albastru – sa continui cu exemplul – ca nuca-n perete poate ar merge detasat de restul textului. Adica sa aiba un border rotunjit..

  Of! Scuze daca sunt critic, imi place f mult. Imi place si asta de fapt foarte mult, e ingrijit si user-frendly.
  Trebuie sa ies acum. Salut si poate mai vb!

 2. deci u nu esti pe treaba ta…pe langa k lucri toata ziua faci si din astea….vezi ,poate o neglijezi pe Ralu!!!!

 3. Bine mai Cata, acum vrei sa ne lasi si pe noi designerii fara pita !
  Nu iti ajunge programarea ? :))

 4. Well done, please keep your excellent work ! (PS: incearca sa schimbi culoarea din background cu una mai calda – scoate-o din notorietate) ! Best regards …

 5. Sekura …. :) “Categori” intradevar se scrie cu doi II dar textele de pe design sunt pur si simplu pentru afisare puteam la fel de bine sa pun “Lorem ipsum …” dupa cum vezi mai sunt greseli intentionate “Stiri lyocale” “Comentaryi” etc… am spus intentionate pentru ca “y” este una din literele care are codita jos… deci doar pentru afisare si calculul distantelor … Ms frumos de critica :P O zi excelenta iti doresc :)

 6. Anca, trebuie sa-l termin saptamana ce vine, dar am niste probleme de functionalitate … si inca se lucreza la headere, care o sa fie o mare surpriza :P, ms de feedback :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *