MyCommsuite – Retele sociale

MyCommsuite este un sistem de comunicatii unificate pe care ISP (furnizor de servicii de internet) si telcos (telecommunications) le pot oferi clientilor, si pe care companiile il pot implementa rapid, oferind tuturor partilor o solutie importanta de branding si marketing integrat.

Comunitatiile de utilizatori pot fi accesate cu usurinta prin intermediul mai multor canale, toate integrate intr-o singura interfata. Aceasta permite furnizorilor de servicii si companiilor transmiterea mesajelor de branding prin intermediul canalelor adecvate (potrivite), la timpul potrivit si catre persoanele potrivite.

MyCommsuite este astfel un mod ideal de a constitui o comunitate de utilizatori in toate canalele, sporind in acelasi timp productivitatea si economisind costurile de comunicare. Companiile pot dezvolta retele si spori accesul catre marca, precum si influenta marcii, folosindu-se de intregul potential al bazelor de utilizatori. Loialitatea fata de marca poate fi marita si implicit castigurile.

Software-ul (solutia) este modular (a) (format din/pe bucati), asta permitand personalizarea acestuia in functie de nevoile curente ale companiei, putand fi chiar extins (dezvoltat) in cazul in care necesitatiile companiei vor creste. Este o solutie gazduita astfel incat punerea in aplicare este rapida, nefiind necesar un avans de capital sau cheltuieli de infrastructura (hardware).


Caracteristicile MyCommsuite pe scurt:

MyCommsuite include urmatoarele instrumente de comunicatii unificate:
Email – un serviciu complet de email
Instant Messaging – cu listele de amici si indicarea prezentei online
Calendare – calendare integrate pentru utilizatori
Instrumente de retele sociale – platforma pentru Facebook, Flickr si Twitter
Liste de contacte – agenda cu adrese integrate
Partajare de fisiere – capacitatea de colaborare instant
My Media – Media Player care suporta poze, filme si muzica
Stiri – platforma pentru comunicare prin RSS
Software pentru telefonie – pentru telefonia off-net si on-net VoIP
Apeluri Video – one-to-one apeluri video

MyCommsuite

Advertorial – articol editorial comandat de VIRAL LAB

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

7 thoughts on “MyCommsuite – Retele sociale”

  1. Interesant, dar din cate imi aduc aminte mai sunt multe alte care fac astfel de lucruri. Parerea mea e ca o sa se foloseasca, dar sigur o sa apara dupa ideea aceasta multe altele mult mai bune.

  2. Trebuie sa recunoastem ca este o idee foarte tare, trebuie facuta foarte multa reclama in schimb. Mie personal imi surade ideea:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *