Blogging

E o moda sa se vorbeasca despre bloguri. Ca bloggerii sa vorbeasca despre bloguri. Ca ziarele sa scrie despre bloguri , la radio sa se vorbeasca despre bloguri si in general toata lumea sa se suie in trenuletul asta al blogurilor.
Motivele fiecaruia sunt diferite, prietena din copilarie a lui Octiliniu zice ca vrea sa o faca pentru ca este un exercitiu bun pentru a-mi dezvolta spontaneitatea verbala, de a exprima in fiecare moment al zilei ceea ce vreau sa exprim si nu cu o intarziere de cinci zile, …, […]o modalitate de a fi in contact permanent cu societatea. Altii o fac ca sa se dea smecheri, altii ca sa se planga de iubirile liceene. Culmea e ca nu toti cei care blogheaza sunt adolescenti in cautarea unei identitati online unde sa-si refuleze tristetile hormonale. Unii blogheaza la modul serios, cu tenacitate si profesionalism.

Unii o fac sub forma de afacere – ziare online, altii pentru marketing , altii pentru a aduce o fatza umana unor companii abstracte . Altii o fac pentru pasiunea de a scrie lumii cate ceva.

Ce sa mai… scribomania e in floare, toata lumea sare in trenul asta, felul in care bloghezi e pana la urma un lucru personal, o poti face expansiv, pentru a avea cat mai multe comentarii, sau o poti face discret, pentru prieteni si rude. O poti face pentru a-ti promova compania sau talentul sau intelighentia, sau o poti face for fun .

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *