Puya feat Cabron – "Moldavian girl"

puya-1

Astazi a aparut pe Internet o noua piesa ce va face parte de pe noul album al lui Puya, “Romanisme. partea II”. Piesa este o colaborare cu Cabron si se numeste “Moldavian girl”. Este modul in care cei doi rapperi privesc fetele din Moldova :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bIBlXry62dI[/youtube]

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

7 thoughts on “Puya feat Cabron – "Moldavian girl"”

 1. mie cel putin imi place si mia placut din totdeauna puya si piesele lui desi alti fraieri comenteaza fara sa inteleaga cel putin cea ce zice el in strofele lui cele mai tari ie singurul baiat care sa descurcat si a iesit din orice problema asa ca taceti si nu mai faceti ravagi dac nu stiti bine si nu intalegeti propia voastra limba romaneasca va dau la ciok byppppppppp

 2. e plagiata dupa Michael Jackson – liberian girl …..dar, suna binisor :)
  daca era ceva nou, si nu ar fi scos MJ melodia aia, era intradevar frumoasa
  oricum…ca e dupa Michael Jackson, ca daca era plagiata dupa altcineva, nu-mi placea deloc !

 3. de cand asa titluri mai romanasilor moldavian girl russian girl??? cei in capu vostru ? asta denota numai invidia obsedanta asupra acestui subiect tabu. vai de capu vostru mai tiganilor

 4. bravo baieti ! :-bd luati-va de femeile din moldova ca doar acolo sunt curve ! genial. ati gandit mult pentru melodia asta, nu? bravo ! acum ca primiti laude pentru cea mai tampita melodie va invit sa va cumparati un creier si poate o sa realizati ca sunt curve peste tot :|. ignorantilor !

 5. moldovencele si transilvanencele nu prea sunt romance si de aia plang tiganii astia din Sud si ne invidiaza . Vai de capu lor degeaba se chinuie ! :)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *