Piesa tribut pentru Michael Jackson

Michael Jackson

Artisti de talie mondiala, a caror sursa de inspiratie pentru cariera lor a fost Michael Jackson, au colaborat pentru primul tribut muzical adus regelui pop. P. Diddy, The Game, Usher, Mario Winans, Boyz II Men si Chris Brown au inregistrat impreuna piesa “Better on the other side” in care il omagiaza pe marele artist. Punctul de plecare al lansarii acestei piese a fost contul de twitter al lui P. Diddy.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-xJbnDKGQPk[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

6 thoughts on “Piesa tribut pentru Michael Jackson”

  1. Pentru mine Michael cand traia si era pe scena era un exemplu viu.Un idol.Il ascultam si il admiram pentru frumusetea lui,pentru costumatiile lui,dar mai ales dansul si vocea care imi ajungea direct la inima.
    Nu am crezut niciodata k o sa-mi lipseasca asa de mult.De parca aceasta persoana a convietuit numai langa mine.Sunt f. bucuroasa k prin intermediul acestiu mesaj cineva ma va intelege.nimeni care imi este alaturi nu m-a inteles,nu m-ascultat cand spuneam k imi este dor de Michael.Sotul meu zice k am inebunit cand ma vede k tresar knd e vorba de el in vreo stire,sau vecinii cand aud doar muzica lui.Nu bag de seama astea.Dar ce voiam sa relatez in acest mesaj este k nu stiu de ce il pretuiesc acum dupa ce a plecat,iar inainte doar il admiram.
    Te iubesc Michael si nu te voi uita niciodata.

  2. MICHAEL…. NU…. E…….. MORT………SI …NU …VB …PROSTII… EL …TRAESTE … SI… ASTA… E… O …REALITETE……DE CE NU A DESCHIS CAPACUL SICRIULUI LA ACEA OMAGIERE????????? PENTRU A FI TOTI CONVINSI?????? STIU EU DE CE NU – PENTRU K NU E MORT!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!CREDETI-MA!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *