Piesa noua Crazy Win – "Perfect"

O noua piesa a simpaticilor Bogdan, Sore si Nony, pe scurt Crazy Win, a scapat zilele acestea in online. Track-ul se numeste “Perfect“, a fost compus de catre Wise Noize, echipa din care face parte si Nony si este in limba engleza. Personal pot spune ca suna foarte bine, este una dintre piesele pe care o am deja pe repeat si care va va inveseli si mai mult acest sfarsit de an.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n60gH2kvh_E[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

8 thoughts on “Piesa noua Crazy Win – "Perfect"”

  1. Draga Deea, piesa “Perfect”, interpretata atat de bine de trupa CRAZY WIN , este compusa de Nony ( componentul trupei )!!! Craciun fericit !

  2. Se scrie WiseNoize . Piesa nu trebuia sa scape pe net, fiind in stadiul de simplu proiect de studio; incercam sa identificam gaura din sita. Unii nu au inteles ca fiecare lucru are un timp al sau si …s-a ajuns aici. E prea tarziu ca sa se mai poata face ceva , so … enjoy, at least !

  3. Pentru a lamuri lucrurile, odata pt. totdeauna, piesa “Perfect” A FOST COMPUSA DE NONY BORSAN ( Crazy win ), apoi a fost procesata si masterizata in studioul WiseNoize !!!!!!! Vocile apartin , 100% celor de la Crazy Win ( Sore, Nony, Bogdan ) iar masterizarea este facuta de Alex Toma ( proprietarul studioului ), Nony Borsan (muzica, text, pian, chitara , voce ) si Anatoly Scripa . PUNCT!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *