Parazitii – "Cronici pentru timpuri noi"

parazitii

Baietii de la Parazitii au decis sa spuna “adio” perioadei de pauza prin care au trecut si revin cu o noua provocare. “Cronici pentru timpuri noi” este noul lor single, ce prefigureaza aparitia unui nou album. Stim ca multi fani se vor bucura pe aceasta ocazie :)

Parazitii – Cronici pentru timpuri noi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MuGJNewiPYU[/youtube]

Update – 7 iulie

Cel care se da drept Parazitii este un mare nesimtit. Frate, asa cum iti spunea si Skizzo construieste-ti propriul stil. Esti doar o copie mai reusita, te satisface titulatura ?

Necenzurat – Mesaj

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6y3qWI7yTVk[/youtube]

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

6 thoughts on “Parazitii – "Cronici pentru timpuri noi"”

 1. cine draq sunt aia de la mesaj ca aia nu sunt parazitii. SUNT NIJTE RETARDATII!!!! RESPECT PARAZITII!!!

 2. ce sclav de om…. parazitii wannabe, frate du-te la culcare …. au trecut 13-14 ani de cand a aparut hip hop-ul la noi si tu tot incerci sa imiti veteranii , esti vai de capul tau ;)

 3. Mah,dak parazitii au ceva de spus o sa auzim sh noi…mai lasatzi mesajele astea gangsta

 4. 1.In primul rand Necenzurat a iesit de mai mult timp yo cred ca am melodia de vreo 2 ani …
  2.Nu este vina lui pentru ca altii au uplodat o piesa gresita si punand pe siteuri ..
  Parazitii-Cronici pentru timpuri noi….
  3.Yo zic ca ati fost informati gresit si ar trebuii sa va bagati ceva-n ala care a upladat piesa si ia schimbat numele…
  4.Nu va luati de cei care incearca sa faca hip-hop ..daca nu va convine cum canta faceti voi o piesa mai buna….Pace si asteptam noul album Parazitii daca chiar va iesi!!

 5. Ba voi sunteti retardati ma…in loc sa respectati munca omului si sa-i injurati pe prostii care cred k el e din parazitii….ati auzit si voi de hip-hop si o ardeti tari pe net…auzi tu “astia de la necenzurat sunt niste retardati” baga-mi-as p**a-n m*-*a de mu*st! In primu rand e numai unu pe nume Deni. In al doilea rand fa tu ce a facut asta si dupaia vorbeste ma carnatule. Sau asta “ce sclav de om…. parazitii wannabe, frate du-te la culcare[…] este vai de capul tau” e vai de capu tau ma oparitule. Daca si lui ii place stilul asta de hip-hop care g*tu m*-*ii ti-e problema ma? Plus de asta ii iese si foarte bine. Cand el o afirma ca e din trupa parazitii atunci sa ziceti ca niste p**de “parazitii wannabe” sau alte ca**turi da el are trupa lui manca-mi-ati p**a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *