Noul single Andreea Balan, "God"

andreea

Andreea Balan este una dintre artistele ce si-au obisnuit publicul cu schimbari de look, stil si atitudine. De data aceasta, artista a pregatit o schimbare de esenta, mesaj si gen muzical, dar si de concept, sustinuta prin abordarea unei imagini fresh, cool – de la culoarea parului mai inchisa, pana la styling-ul propriu.

andreea

Noul single al Andreei Balan vorbeste despre relatia intre Dumnezeu si dragoste, facand conexiunea intre cele doua, privindu-le ca pe un concept unitar. “ God is love, love is God” (Dumnezeu inseamna dragoste, dragostea este Dumnezeu), spune artista in piesa sa, reliefand ideea ca dragostea se regaseste in orice si trebuie privita in toate manifestarile ei, inclusiv ca si credinta.

andreea

Shooting-ul de promovare al noului sau single, “God”, ce se vrea una dintre cele mai bune creatii de pe piata muzicala actuala, a fost realizat de Edi Enache, fotograful si PR-ul Online al Andreei, in colaborare cu stilista Andreea Constantin (VIVA!). Clipul acestui nou single se va filma in octombrie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KH4lQaTs8-M[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Noul single Andreea Balan, "God"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *