Noua piesa Lora – "Release the pain"

lora

Recunosc ca sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de muzica romaneasca, insa de data asta m-am “indragostit” iremediabil de o piesa de exceptie, o surpriza in peisajul muzical autohton. Lora ex Wassabi lucreaza in prezent cu baietii de la Agresiv pentru primul ei album solo, insa pana atunci a lansat “Release the pain“, in colaborare cu un tanar compozitor, de care iarasi am fost surprinsa placut cand l-am cunoscut personal, NMC. Premiera piesei a avut loc pe blogul prietenilor nostri de la Monden.info. Sfat: incercati sa ascultati piesa cu sufletul!

UPDATE: Compozitorul piesei “Release the pain” este NMC sau Nica Marian Ciprian pe numele sau real, pianist, compozitor si producator. Are la activ 2 ani de Conservator, sectia Canto clasic, 5 ani de pian, cunostinte productie muzicala (Cubase). Incepand din 2007, preda ore particulare de canto clasic si muzica usoara si devine clapar in trupa Kratos (turnee in tara, Austria, Macedonia si Bulgaria; concept live pads & keyboards pentru show-uri -orchestra simfonica). Intre 2008 – 2009 este inginer de sunet pentru trupa Alexandra & Alec. Il puteti gasi pe contul sau oficial de twitter aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PmnFNkIeEfk[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

6 thoughts on “Noua piesa Lora – "Release the pain"”

  1. ce poti sa mai spui??? daca o tine asa s-ar putea sa ne-o fure aia de pe afara. merita sustinuta si eu nu mai speram sa spun asta despre o romanca. foarte frumos!!!

  2. Foarte frumoasă melodia.Ne poţi da detalii despre compozitor(dacă are blog,conturi pe facebook,myspace).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *