Keo intors pe dos de Alexandra Ungureanu

Dupa ce au spart gheata cu prima aparitie impreuna, la Romanian Music Awards de la Craiova, Alexandra Ungureanu si Keo revin intr-o noua formula cu un featuring cool si plin de atitudine. “UPSIDE DOWN“, compusa si produsa de Keo, imbina perfect soundul sau pop-rock cu stilul electro al Alexandrei.

Alexandra este o artista superba care a reusit sa cante piesa intr-o maniera profunda si in acelasi timp foarte sexy. Totul a mers de la sine pentru ca amandoi ne-am regasit din prima clipa in aceasta piesa. M-a bucurat atat de mult ideea acestei colaborari incat nu am ezitat sa mai aman pentru cateva saptamani lansarea noului meu single.

a declarat Keo

Pentru mine aceasta piesa e un motiv de bucurie pentru ca sunt la a doua colaborare cu Keo, prima fiind la premiile Romanian Music Awards de la Craiova. Keo mi se pare un artist cu atitudine, cu stil si mai ales un om cu care colaborez excelent. Piesa Upside Down mi-a placut de prima oara de cand am auzit-o si am
incredere ca va deveni un hit in perioada in care va fi difuzata. Aceasta intalnire pe plan profesional dintre mine si Keo nu exclude colaborarea mea cu Crush, urmand sa lansez in viitorul apropiat un nou single impreuna cu baietii.

a adaugat Alexandra

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3IiM7VqILKw [/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Keo intors pe dos de Alexandra Ungureanu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *