Jay Sean – "All or nothing" (Album cover&tracklist)


Al treilea album al lui Jay Sean este gata de a fi lansat pe 23 noiembrie. Astazi au fost lansate atat coperta, cat si setul complet de piese ce vor fi incluse pe acest nou album. Album cover-ul mi se pare foarte, foarte simplut, dar poate este mai draguta o astfel de coperta, decat una foarte kitsch. Tracklist-ul include si primul single, “Down“, realizat in colaborare cu Lil Wayne, ce a devenit, in scurt timp, un adevarat hit.

Tracklist “All or nothing”

01. Down (feat. Lil’ Wayne)
02. Tonight
03. Ride It
04. Eternity
05. Maybe
06. Fire
07. War
08. Lights Out
09. If I Ain’t Got You (feat. Drake)
10. Stay
11. Do You Remember (feat. Sean Paul & Lil’ Jon)
12. Do You
13. Stuck In The Middle


  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *