Detalii despre noul album Tiesto

dj-tiesto1531

Noul album semnat Tiesto se va numi “Kaleidoskope” si va fi lansat pe 20 octombrie. Acesta va reprezenta o reorientare de stil muzical a celebrului dj, dar si faptul ca legenda muzicii trance va exista mereu. “Ma simt destul de incantat si energetic in acest moment. Mi-am reinventat putin stilul si m-am indepartat de stilul trance. Inca mai mixez muzica trance pentru ca inca imi place acest stil de muzica, dar sunt multe alte lucruri noi ce se petrec in seturile mele. Am adoptat mai mult stilul indie rock, house, fac diverse mash-up-uri intre aceste genuri dance, si publicului pare a-i place, deoarece am fost putin sceptic si speriat de modul in care publicul va reactiona. Am incercat sa produc ceva in fiecare sapatamana, sa fac un remix, un mash-up sa fac ceva interesant pentru publicul meu, acesta cred ca este singurul mod de a te mentine”, a declarat Tiesto. Artistul va proni in curand si intr-un turneu de promovare a viitorului sau album.
Iata si tracklist-ul noului album:

01. Kaleidoscope [ft. Jónsi]
02. Escape Me [ft. CC Sheffield]
03. You Are My Diamond [ft. Kianna]
04. I Will Be Here [ft. Sneaky Sound System]
05. I Am Strong [ft. Priscilla Ahn]
06. Here on Earth [ft. Cary Brothers]
07. Always Near
08. It’s Not the Things You Say [ft. Kele Okereke]
09. Fresh Fruit
10. Century [ft. Calvin Harris]
11. Feel It in My Bones [ft. Tegan and Sara]
12. Who Wants to Be Alone [ft. Nelly Furtado]
13. LA Ride
14. Bend It Like You Don’t Care
15. Knock You Out [ft. Emily Haines]
16. Louder Than Boom
17. Surrounded by Light

Tiesto feat. Sneaky Sound System – “I will be here”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D7VhHXJp1vo[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

3 thoughts on “Detalii despre noul album Tiesto”

  1. salut. ce pot sa spun despre noul album al lui Tiesto: acum ascult deexemplu Tiesto -fresh fruit care absolut are influente electro.in legatura cu detalii care le ati dat mai sus,se indreapta in genul House… doar ca mai introduce si cate un pic de Trance..Are foarte mult vocal in piese..Imi place mult piesa Century :) ca o concluzie il iubesc pe Tijs..ma asteptam sa faca acelasi Trance…dar daca totusi isi ia stilul propriu….are destul vocal,are destul electro-house..sunete speciale breack-down`uri speciale, imi place dar nu proportie 100 % ,dar in mare parte cred ca va reusi sa il iubeasca si sa obisnuiasca publicul cu stilul lui.Si cand se aude de Tiesto…spui:Tiesto stiluri abordate:Trance.. electro-house cu sau fara vocal .multi dj de la Trance au pornit si acolo au ramas.DUPA PAREREA MEA VA FACE TREABA CU NOUL LUI STIL:X. tot pana aici am scris Trance cu T .si asta pentru ca respect Trance`ul .e cel mai special pentru mine :) Salut.sper sa va placa Kaleidoscope !!

  2. Muzica avanseaza prin diferite combinatii de genuri si stil . Tiesto indiferent de ce stiluri adopta va iesi bine . intradevar trance ca el nimeni nu face melodiile lui din trecut raman nemuritoare dar asta nu inseamna ca noile albume nu vor face din nou senzatie . eu am ascultat toate piesele de pe albumul kaleidoscope si e un album super , abia astept sa apara si cd original in romania . deci tiesto forever !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *