Deepcentral isi lanseaza primul album in format digital

deepcentral

Pe 3 august, Deepcentral isi lanseaza albumul de debut in premiera in format digital, exclusiv pe site-urile posturilor de radio Vibe FM si Radio 21. George si Doru au ales sa le ofere posibilitatea iubitorilor muzicii lor sa le cumpere muzica in format digital alaturandu-se luptei artistilor din intreaga lume impotriva pirateriei muzicale.
“Intamplarea face ca lansarea albumului nostru in format digital sa aiba ca fundal social finalizarea cazului civil demarat de UPFR anul trecut impotriva unui utilizator DC++; ar fi absurd sa spunem ca noi nu am folosit niciodata DC-ul, insa din momentul in care pe piata muzicala romaneasca au aparut retaileri de muzica digitala, ne-am legalizat si noi. Acesta este si motivul pentru care am decis sa oferim fanilor nostri posibilitatea sa intre in posesia melodiile lor preferate in mod legal” declara George. “Este foarte important ca fanii nostri si nu numai sa constientizeze faptul ca in spatele fiecarei piese, se afla saptamani, poate luni intregi de munca. Toate aceste eforturi ale artistilor sunt rasplatite zi de zi de fanii care vin la concerte si care ii sustin pe forumuri, insa si de cei care le cumpara muzica”, explica Doru.
Incepand cu data de 3 august pe site-urile www.vibefm.ro si www.radio21.ro este instalata o solutie tehnica ce permite foarte usor vizitatorilor site-urilor sa asculte piesele de pe albumul Deepcentral si sa cumpere fie piese individual, fie intregul album, dar si produse de personalizare a telefonului mobil, sistemul de plata fiind foarte accesibil. Deepcentral urmeaza sa lanseze albumul de debut si in format fizic la jumatatea lunii august si le promit tuturor o petrecere de lansare de neuitat!

Deepcentral – “Russian girl”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WR6VD1jGN_Y[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *