David Deejay are un nou single de top

00__david_deejay_feat_doeny__soe_bizzare_cds_2009

Un solist cu prezenta, atitudine, timbru vocal special si un DJ cu state vechi, avand in spate opt ani de vioara si aproape 10 ani de experienta, au reprezentat reteta de succes “David Deejay feat. Dony”, proiect ce tine inca
de la lansare primele locuri in topurile radio si tv. Primele doua hit-uri David Deejay feat. Dony sunt Sexy Thing si Nasty Dream, al treilea – So Bizzare – urmand traseul primelor, a ajuns pe locul 1 in clasamentul national radio si tv – Nielsen AirPlay Chart.

image001(3)

Pe 26 iulie, atat David Deejay cat si Deepside DJ’s vor participa la unul dintre cele mai mari festivaluri din Polonia, la Varsovia – Hity Nah Czasie. Evenimentul se organizeaza in fiecare an – din 2004 – si este sustinut de Radio ESKA si TVP2 (al doilea post TV ca audienta din Polonia). Fanii au astfel ocazia sa asculte live single-uri difuzate pe postul radio ESKA. Hity Nah Czasie se desfasoara in acest an in trei orase poloneze – Zielona Gora, Bydgoszcz si Varsovia – fiind asteptate cateva mii de persoane.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CjLufuYcc9E[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

3 thoughts on “David Deejay are un nou single de top”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *