Chris Livio – "Say bye"

4983

Chris Livio, pe numele sau adevarat Cristian Liviu, a lansat pe piata cel mai recent single al sau SAY BYE. Dupa ce televizoarele si radiourile au fost invadate de muzica de club, Chris s-a hotarat sa patrunda in peisajul romanesc cu o piesa de acest gen, urmand ca urmatoarele melodii sa aduca ceva diferit. Artistul marturiseste ca inca de mic si-a dorit sa devina dj,dar la 16 ani, mai précis in anul 2002 si-a luat inima in dinti si s-a apucat de treaba sub indrumarea unui prieten din Targu Mures cu o vasta experienta in acest domeniu. Desfasurandu-si mare parte din activitatea sa in orasul natal, Chris Livio a mixat in Club: “ Jo”, “Cuba Libre”, “After Dark”, , “Aquatic”, “Havana”, “Avi-Cola”, “Red District”, “Black Lord, “Black Dog” , in primele 4 fiind si rezident pentru diferite perioade de timp. Pe langa Targu Mures, Chris Livio se poate mandri cu aparitiile sale in orase din tara Pentru a fi dj, nu sunt obligatorii cursuri de specialitate,artistul considera ca cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un dj sunt dragostea fata de muzica, spiritul de a creea atmosfera , sa stie sa aleaga muzica de calitate si sa inspire energie publicului ,rezultatul final fiind multa buna dispozitie combinata cu muzica pe placul tuturor. Daca se va muta sau nu in Bucuresti, ramane de vazut ,insa Chris Livio isi sustine ideea ca in capitala e mult mai usor sa te afirmi ca si dj, din cauza multitudinii de cluburi existente si a posturilor de radio..

Primul single cu care Chris Livio doreste sa cucereasca piata muzicala este intitutal sugestiv Say Bye , fiind inspirat de o intamplare din viata reala : “Am avut nu demult o prietena cu care m-am certat, ne-am despartit, iar ea si-a sunat gasca de fete si au mers in club sa se distreze, cam asta este ideea de la care am plecat.”.
Vocea feminina din piesa ii apartine Cosminei Nita, o constanteanca in varsta de 21 de ani , care are la activ concursuri si festivaluri de muzica usoara , dar si cursuri de reporter-prezentator MTV Tv Talents.Absolventa a scolii de Canto condusa de Dana Dorian, pe Cosmina multi dintre voi probabil o tin minte de la prima editie Megastar 2006, unde a fost concurenta. Colaborarea cu Chris Livio reprezinta un pas important in cariera ei , si vom vedea daca vor mai exista colaborari de acest gen si pe viitor. Cat despre videoclip, detaliile sunt inca o enigma..tot ce putem afirma este ca…va urma :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iQQadsyKN8E&eurl[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

2 thoughts on “Chris Livio – "Say bye"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *