Cheryl Cole – "3 words" (Tracklist)


Fosta componenta a trupei Girls Aloud, Cheryl Cole, isi va lansa primul album in formula solo pe data de 26 octombrie. Primul single deja promovat printr-un videoclip se numeste “Fight for this love“. Albumul poarta titlul “3 words” si weekend-ul acesta a fost lansat un preview complet al tracklist-ului.

1. 3 Words
2. Heaven
3. Parachute
4. Fight For This Love
5. Don’t Talk About This Love
6. Trying To Make Me Cry (Hurt Me)
7. Girl Like You
8. Happy Hour
9. Rain On Me
10. Heart Breaker
11. Stand Up


  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *