Britney lanseaza primul Best Of


Britney Spears va lansa in noiembrie primul ei best of intitulat “Revised: The Singles Collection“, ce include un dublu cd cu 18 dintre single-urile de succes ale artistei, remixate si reinregistrate intr-o noua varianta. Coperta albumului o va intruchipa pe Brit inlantuita intr-un mediu subacvatic, luptandu-se sa iasa la suprafata. Albumul va cuprinde productiile muzicale ale unor nume precum: Moby, Bloodshy & Avant, Christopher “Tricky” Stewart sau Danja.

Tracklist complet “Revised”

Disc 1:

1. Baby One More Time
2. Sometimes
3. Oops!… I Did It Again
4. Lucky
5. Stronger
6. I’m A Slave 4 U
7. Overprotected
8. I’m Not A Girl Not Yet A Woman
9. Do Somethin’
10. Nine 1 1 (Hidden)

Disc 2:

1. Me Against the Music
2. Toxic
3. Everytime (Acoustic)
4. Gimme More
5. Piece Of Me
6. Break The Ice
7. Womanizer
8. Circus
9. If U Seek Amy
10. Eclipse (Hidden)

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *