Blaxy Girls, "I have my life"

Blaxy Girls - I have my life
Blaxy Girls - I have my life

Dupa hituri precum “If you feel my love” sau “Dear mama”, fetele care au reprezentat revelatia muzicala a anului trecut, Blaxy Girls, revin cu un nou singleI have my life.

Piesa este, asa cum ne-am obisnuit, tot in limba engleza si compusa tot de Costi Ionita. Varianta in limba romana poarta titlul “E vina ta”. Ce e cel mai placut la fetele astea e ca intr-un timp foarte scurt au demonstrat multe carcotasilor asa zisei industrii muzicale romanesti si ca ne surprind din ce in ce mai placut.

Sa ascultam ambele variante:

Blaxy Girls – I have my life

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SdY41w4xhmQ[/youtube]

Blaxy Girls – Nu suporti (E vina mea)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ESO4UG6TPjM[/youtube]

Miercuri la Palatul Copiilor din Bucuresti se filmeaza noul lor clip. Daca esti fan Blaxy si esti din Bucuresti te poti duce miercuri dimineata la ora 9. Regizorul Florin Botea va fi prezent acolo. Detalii pe blogul fetelor sau pe ID-ul de messenger: filmari.blaxy

Deci ? Pareri ?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

5 thoughts on “Blaxy Girls, "I have my life"”

  1. Nu trece zi sa nu ascult cel putin o piesa de pe albumul lor. Chiar sunt altceva in muzica romanesca. Voci, mesaj, prospetime, instrumente. Le-am si vazut intr-un concert cand m-am convins o data pentru totdeauna ca chiar stiu sa cante si la instrumente si inca foarte bine. Misto piesele astea la care vor filma clipul urmator. Eu speram sa faca la piesa “Revolution” care chiar m-a surprins cel mai placut. Daca era sa aleg eu, faceam clip la piesa “Sar”. Mi se pare cea mai buna piesa a lor. Oricum, toate sunt hitoase. :)

  2. Mie imi plac tare mult fetele astea. si talentate si modeste si fresh in muzica romaneasca, sunt adorabile. Abia astept sa scoata cel de-al doilea album. Pe primul l-am invatat oe dinafara.

  3. :X:x:X tz00peL feTh3le l3 AdOr :X:x:X………………..[~]……………….prea tare PIESA :X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *