Blaxy Girls – "E vina mea"

blaxy-girls-official-foto-30

Daca saptamana trecuta v-am prezentat varianta in engleza a celui mai nou videoclip Blaxy Girls pentru “I have my life”, astazi este randul celei in romana. “E vina mea” face parte de pe primul album al fetelor, “If you feel my love”. Locatia filmarii este Palatul Copiilor din Bucuresti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8nmW3gXmxBw[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

14 thoughts on “Blaxy Girls – "E vina mea"”

  1. Supertare si clipul asta ca tot ce scot fetele din trupa blaxy. la ora actuala sunt cele mai bune ca trupa. fresh, simpatice, talentate, modeste, ceva nou la noi si mai ales deosebit de tot ce am ascultat pana acum. un sunet foarte complex are muzica lor. bravo blaxy girls!

  2. e misto melodia e vina mea. Sunt o mare fana si jtiu toate melodiile lor. Sunte-ti super BLAY GIRLS

  3. Super trupa te ador te iubesc esti viata mea si cred ca sunt cea mai mare fana .Imi plac toate mel tale si am poze cu voi peste tot si vreau sa imi fc camera si sa sciru mare blaxy girls chiar miar placea sa va intalnesc

  4. VA FELICIT PE TOATE SI VA UREZ SUCCES !!!!!!!!!SA FC MEL MULTI ANI !!!!!!!!!!SI EU SA VA FIU CEL MAI MARE FAN !!!!!!!!!!!!CHIAR MIAR PALCEA SA VA INTALNESC!!!!!!!!!BV FETELOR!!!!!!!!!!!!!!

  5. ce-i drept negativul e super…versurile insa….cam lasa de dorit…nu spun ca nu are voce ..are o voce grozava, dar textu’… @SILVIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *