Noul album Voltaj V8

voltaj

Prolifica trupa Voltaj a lansat de curand cel mai recent album al sau “V8”. Acest album incununeaza cu succes o cariera ce s-a desfasurat pe nu mai putin de 11 ani, fiind ce de-al optulea album lansat pana acum. Pentru “V8” s-a lucrat doi ani si jumatate rezultatul final fiind 9 piese si un bonus track – un remix la piesa “Dematurizare”. Primul single “Vara trecuta” ruleaza deja pe posturile radio si tv fiind foarte bine primit de ascultatori. In cele zece piese noi incluse pe album, trupa s-a abatut de la vechiul stil ” Am renuntat la ideea cover-urilor pentru ca am fost intelesi gresit” a declarat solistul Voltaj, Calin Goia. Albumul V8 face cu siguranta diferenta fata de celelalte albume Voltaj de la vocea solistului, mesajele pieselor, maniera de interpretare, deosebiri de sound, muzica pastrandu-si in continuare puterea specifica Voltaj. Secretul succesului uneia dintre trupele cele mai longevive din industria muzicala romaneasca este cu siguranta munca asidua, determinare, forta de a se reinventa permanent, aprecierea persoanelor ce le-au fost alaturi inca de la inceput.

Voltaj este una dintre putinele trupe din Romania ce imbratiseaza cu adevarat mediul online, recunoscandu-i performantele, iar albumul V8 vine in sustinerea demersului initiat. Mai mult decat atat, trupa Voltaj este prima trupa din Romania care va urma trend-ul international, lansand single-uri ce vor avea coperta virtuala si se vor putea cumpara online. “Am descoperit si recunoastem importanta mediului online, atat in promovarea muzicii noastre cat si in ceea ce priveste evolutia pietei muzicale din Romania. Primul test pe care l-am facut in acest sens a fost atunci cand am lansat exclusiv pe online clipul piesei “Dematurizarea”, inregistrand un real succes”, a declarat Calin Goia. In curand, fanii Voltaj vor putea sa se bucure de muzica lor mult mai repede, putand downloada single dupa single. “ Atunci cand vom lansa mai multe single-uri, le vom da ocazia prietenilor nostri sa-si alcatuiasca online propriul album, alegand piesele preferate, ce vor fi insotite si de alte materiale speciale”, a spus Boby Stoica. Voltaj se pregatesc sa lanseze si noul site www.voltaj.ro, dar intra zilnic in contact cu fanii lor si prin intermediul paginilor de Facebook si Myspace. “ Familia Voltaj este foarte mare si se numeste Volteam. Asa au vrut sa se numeasca fanii nostri. Suntem in permanenta in contact cu ei, stiu unde ne tinem repetitiile, pot veni oricand sa ne vada, ne insotesc in turnee, facem intalniri cu ei, le cunoastem povestile.”
Acum noul album V8 se poate downloada exclusiv prin Moose.ro, la cel mai mic pret din Romania 4,1 Euro – pret ce inseamna mai putin de jumatate fata de alte site-uri de download MP3.

Moose.ro este un magazin online de muzica lansat de echipa eOk.ro in 2008 si relansat in luna iunie 2009. Cumpararea muzicii se poate face prin SMS sau Card.
Pagina de download este www.moose.ro/voltaj Comunicat de presa: Casandra Govor

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Noul album Voltaj V8”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *