Un nou show de exceptie cu BUG Mafia la Sala Polivalenta

bug

Sunt de 15 ani in industria muzicala a hip-hop-ului romanesc, sunt autorii celor mai populare rime de hip-hop autohton, sunt “baieti buni, de cartier, nascuti si crescuti in Pantelimon”, sunt Uzzi, Tataee si Caddy.
Dupa o absenta de 10 ani de pe scena Salii Polivalente, B.U.G. Mafia se intorc cu binecunoscutele hit-uri, dar si cu surprize pentru fani. Primii 4000 de participanti la concert vor primi cadou un CD B.U.G. Mafia-Viata Noastra Vol. 2. De asemenea, fanii vor putea cumpara colectia de lux B.U.G. Mafia-Viata noastra volumele 1 si 2 intr-un format special (dublu CD+DVD), la numai 50 lei. Concertul de la Sala Polivalenta, de pe 16 noiembrie, incepand cu orele 20.00, primul eveniment de asemenea anvergura al trupei B.U.G. Mafia din ultimii 10 ani, va include hit-urile lansate de legendara trupa hip-hop. In deschiderea show-lui va fi invitat un alt rapper de calibru, binecunoscutul Grasu XXL, dar si invitati speciali, prieteni ai trupei: Villy, Mario si Jasmine.
Biletele s-au pus in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos, casieria Salii Palatului, Magazinul Muzica si on-line pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro. Pretul biletelor este de 50 RON

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

2 thoughts on “Un nou show de exceptie cu BUG Mafia la Sala Polivalenta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *