Sasha si John Digweed din nou in Romania

house

Sasha si John Digweed vor mixa in Romania pentru a doua oara. Evenimentul va avea loc in clubul Kristal Glam din Bucuresti in data de 21 decembrie. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 septembrie.

Conform organizatorilor, accesul la acest evenimet se va efectua numai cu bilet platit in avans. Pretul biletelor depinde in functie de perioada in care se cumpara. Astfel, in perioada 1 septembrie – 13 decembrie pretul unui bilet este de 105 lei, iar in perioada 14 decembrie – 21 decembrie pretul unui bilet este de 155 lei. Biletele vor putea fi cumparate de aici.

Cei doi DJ-i si producatori au mixat amandoi in premiera in Romania anul trecut, pe data de 8 iulie. Digweed si Sasha au inceput sa lucreze impreuna din 1997, rezultatul fiind albumul `Northern Exposure`. Materialul respectiv a reprezentat primul album mixat de un DJ in Marea Britanie.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Sasha si John Digweed din nou in Romania”

  1. pacat ca nu pot sa ajung cu Buc, dar la anu nu o sa ratez nici un concert, pt muzica asta fac orice… long live Trance and Progressive heaven scent rulllz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *