Roxy Rocks va colabora cu Chris Norman

roxy-rocks

In ultima vreme Roxy Rocks si-a obisnuit fanii cu multe surprize. Ce admir la ea, este faptul ca anunta, de fiecare data, ultimele stiri legate de cariera ei, folosindu-se de contul ei de messenger(rocks_shanna). De data aceasta Roxy va arata atat fanilor, carcotasilor si celor care ii asculta muzica faptul ca a evoluat. Ea va colabora cu solistul trupei Smokie, Chris Norman, in cadul concertului pe care artistul il va sustine in Romania, pe data de 15 noiembrie, la Sala Palatului. Roxy va canta impreuna cu legendarul rocker piesa “Stublin’ in“, lansata in original, impreuna cu cei de la Suzi Quatro. Ii tinem pumnii Roxanei!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=URUtgDvPNpE[/youtube]

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

9 thoughts on “Roxy Rocks va colabora cu Chris Norman”

 1. O veste minunata !! Felicitari Roxy pentru reusita,si pentru ca ne faci atat de multe surprize !! Love you !

 2. Asa este…roxy mereu ne-a surprins !
  Asa a fost si de data asta ,ne demonstreaza tot mai mult ca este o artista in adevaratul sens al cuvantului si de aceea noi o iubim la maxim !!!:X

 3. Wow, Roxy canta impecabil aceasta piesa si sper ca la fel o va face si pe scena alaturi de exceptionalul cantaret Chris Norman. Va fi o surpriza intradevar pentru ca la toate concertele sale precedente in Romania, Chris Norman nu a invitat o solista autohtona sa cante cu el acest duet, ci a facut-o de fiecare data cu solista&ghitarista din formatia proprie.
  In rest, Chris Norman A FOST membru fondator, compozitor, ghitarist si leader vocal al formatiei Smokie, dar canta separat de vreo 24 de ani si chiar daca ii place rock-ul, nu cred ca poate fi numit “rocker”. Iar Suzi Quatro este o solista internationala si nu o formatie, cum se intelege din text: “cu cei de la…” – Mult succes Roxana!

 4. chiar ca ne-a facut o gramada de surprize..mai ales ca vorbeste cu noi pe messenger si pe forum ..

  Rocks` la putere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *