Party FHM: Poze

Party – Top FHM 2010

Update 2010: Acelasi om, alte vremuri, alte frumuseti. Pe data de 7 iulie 2010, in club Jet Set Events, omul nostru din interior, Ciprian, urmeaza sa ne incante cu noul lui aparat foto si bineinteles noile modele.

Anul asta, in 2010, se anunta ceva surprize din partea unei femei Hot, Inna.

Revenim cu detalii / poze de la petrecerea FHM din 2010.

Petrecerea din 2009

Cel mai egoist om din lume, Ciprian Palici, a avut inima sa mearga singur la petrecerea FHM pe Terasa CABARET din Floreasca. Tematica Top 100 Cele Mai Sexy Femei 2009, cu participarea celor mai vizual / sonore vedete de pe plaiurile mioritice. Tunate sau nu, Ciprian a marturisit ca a fost incendiara atmosfera.

FHM Gina Pistol
FHM Party, Gina Pistol | Credit foto: Ciprian Palici

Printre participantele evenimentului se numara: Monica Columbeanu, Gina Pistol, Andreea Balan, Daniela Crudu, prezentatoare de pe la sport, etc.

FHM Andreea Balan
FHM Party | Credit foto: Ciprian Palici

Stim cu totii ca cea care a castigat este Megan Fox insa in Romanica noastra, calibrul 9mm ramane la putere. Gina Pistol le-a batat la fundulet pe restul. Bravo, nu-i rau.

Ciprian sa-ti fie rusine !

Adevarul este ca nici eu nu te-am luat la Sex & Joy Party, petrecerea 24 FUN de acum ceva vreme, dar am o scuza, grupul a fost restrans rau ;))

Haideti sa vedem galeria foto de pe blog-ul lui Ciprian: http://www.funblogr.com/fotografii-de-la-party-fhm-top-100-cele-mai-sexy-femei-2009/1286/

FHM
FHM Party | Credit foto: Ciprian Palici
  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

2 thoughts on “Party FHM: Poze”

  1. Bine ma bine… :) Recunosc:P Dar lasa ca era periculos pe acolo, daca te insfaca vre-o vedeta… mai stii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *