Iris 30 de ani

IrisIn data de 5 octombrie, trupa Iris va sustine concertul aniversar, Iris 30 de ani: Cei ce vor fi. Concertul are loc la Aeroportul Baneasa, incepand cu ora 19.30.

Aceasta zi aniversara de 5 octombrie va fi marcata si prin lansarea noului album, `Iris 30 de ani: Cei ce vor fi`, care contine 24 de piese si la care au colaborat mai multi invitati speciali din lumea culturala romaneasca. Acestia vor urca pe scena alaturi de Iris la concertul de la Aeroportul Baneasa, intr-un spectacol extraordinar de muzica si poezie. Printre invitati ii veti putea vedea pe: Florin Chilian, Tudor Chirila, Maia Morgenstern, Paula Seling, Felicia Filip, Vlad Mirita, Corul Acustic, Adrian Despot si Cezar Popescu (Vita de Vie), Mike Godoroja, Trupa Voodoo, Adrian Plesca (Artan). Pentru evenimentul de sarbatorire a 30 de ani de la infiintarea trupei a fost compus si un imn, pe care il veti putea asculta in curand la posturile de radio. Cantecul ce apare si pe noul album se numeste `Iris Eternae`. Este o piesa reprezentativa, ce surprinde esenta activitatii trupei in cei 30 de ani, realizata in colaborare cu Corul Acustic si produsa de Mike Godoroja.

Concertul trupei Iris de aniversare a 30 de ani de cariera este prezentat de compania Pepsi si beneficiaza de sprijinul Primariei Sectorului 1, al Aeroportului Baneasa si al Fundatiei Culturale Iris.

Biletele sunt diponibile in doua categorii, prima dintre ele avand pretul de 25 RON, iar cea de-a doua, categoria VIP, de 75 de RON. Locurile pentru categoria VIP sunt amplasate in tribune, si sunt intr-un numar restrans (cateva sute), iar biletele de 25 de RON sunt de ordinul miilor. Daca luam ca punct de reper concertul Iris 25 de ani de acum 5 ani, sunt asteptati la concertul de anul acesta 20.000 de spectatori. Biletele se gasesc in reteaua de magazine Diverta, in magazinele Muzica si online pe: bileteonline.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro si myticket.ro.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

3 thoughts on “Iris 30 de ani”

  1. am doua bilete de vanzare la concertul iris 30 de ani…daca sunteti interesati scrieti aici

  2. sunt interesata de 2 bilete la iris. daca anuntul mai e valabil, da un re- , te rog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *